Kylie Jenner, scoasă din topul miliardarilor planetei, după ce a mințit cu privire la averea deținută!

 

După ce Kylie Jenner a primit tiltul de „cea mai tânără miliardară” din partea revistei Forbes, vedeta a fost retrogradată, fiind acuzată că a mințit referitor la averea sa. Mai mult, atât ea, cât și mama ei sunt acuzate că ar fi oferit declarații false pentru a apăra renumele afacerii cu cosmetice.

Kylie Jenner a primit o lovitură sub centură după ce a fost scoasă din topul miliardarilor planetei, din cauza unui scandal de proportii în care este implicată. Chiar dacă a contestat toate acuzațiile care i s-au dus, poziția revistei americane care i-a acordat titlul de „cel mai tânăr miliardar prin forțe proprii” a rămas aceeași și a retrogradat-o.

Revista Forbes a inclus-o pe sora lui Kim Kardashian în clubul miliardarilor care au averi cu 10 cifre în luna martie a anului 2019, după ce afacerea înființată de Kylie părea că ar fi generat 420 de milioane de dolari în doar 18 luni.

Însă potrivit informațiilor financiare publicate de Coty, Kylie Cosmetics a generat doar o treime din suma confirmată de sora lui Kim Kardashian. În scandalul de proporții este implicată și mama lui Kylie Jenner care este acuzată că ar fi falsificat declarații fiscale ca averea pe care o deținea de fapt fiica sa, sa pară mai mare.

Cum a răspuns Kylie Jenner acuzațiilor

Pe contul său de Twitter, Kylie Jenner a avut prima reacție pentru acuzațiile aduse de revista americană Forbes, în care a spus că tot ce s-a scris reprezintă „declarații inexacte și afirmații fără dovadă”, precizând și faptul că nu a cerut niciodată vreun titlu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest