La 3 ani, băiețelul Oanei Turcu a făcut cuceriri în discotecă! Uite ce italiancă frumoasă a agățat

 
+4 click pentru
galerie

În fiecare an, Teddy, băieţelul Oanei Turcu şi a lui Cristi Brancu, vedetele de la Antena Stars, este sărbătorit de părinţii lui într-o altă ţară.

Dacă la prima aniversare, Teddy a suflat în lumânări în Austria, iar la cea de-a doua micuţul s-a aflat în Bulgaria, anul acesta el a împlinit trei ani în Turcia.

“La resortul unde ne petrecem vacanţa - Teddy este născut la începutul lunii august – are tot răsfăţul din lume: club cu sute de jucării, piscină, restaurant special pentru cei mici. Dar pentru el, distractia numărul unu e bălăceala în bazin! Chiar în ziua în care s-a născut, Teddy a avut parte de o petrecere specială, la discoteca pentru copii. Aici au au participat mulţi prichindei din toată Europa. La finalul distracţiei i s-a cântat la multi ani, a avut tort cu lumânărele si cadouri, însă el a fost mai puţin interesat de urări, cât de câteva fete de vârsta lui, din România, Italia si din Georgia. Juniorul nostru le-a luat în braţe şi le-a ţinut de vorbă în engleză şi italiană!”, mărturişeste mândră Oana Turcu.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest