La ce acord au ajuns Andreea Bălan cu George Burcea, după separare! „N-ai cum să lupți pentru cineva care vrea altceva” VIDEO

 

Despărțirea de George Burcea i-a lăsat, Andreei Bălan, răni adânci în suflet! Chiar dacă nu mai locuiesc de două luni împreună, artista a dezvăluit că încă încearcă să se obișnuiască cu ideea, dar, de departe, cele mai afectate sunt cele două fetițe pe care le au împreună.

Andreea Bălan a mărturisit că s-a dat bătută în a mai încerca să facă vreun pas spre împăcare, dat fiind că încercările ei nu au fost compatibile cu dorințele fostului partener de viață.

„N-ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu mai vrea să fie acolo. Un om care vrea să fie ajutat, trebuie să îsi dorească să primească ajutorul meu sau al altcuiva. George nu și-a dorit acest lucru. Încerc pe cât posibil să fiu emoțional și mamă, și tată pentru fetele mele. Să le sprijin cât pot. În toată ecuația asta Elluța este cea mai afectată.” a spus Andreea Bălan.

Mai mult decât atât, Andreea a dezvăluit că mesajele pe care le-a primit în perioada separării de la admiratori, a fost ca o lamă cu două tăișuri. Chiar dacă se bucura de susținerea pe care o are din partea urmăritorilor săi, cuvintele lor o făceau să înțeleagă că deși a încercat să facă tot posibilul ca situația să fie un simplu episod pasager în mariajul lor, adevărul era că lucrurile nu mai aveau să meargă niciodată între ei.

„Am încercat până în ultima clipă să salvez, dar nu am avut ce să salvez pentru că el si-a dorit altă viață. Andreea, luptă, păstrează, fă - pe de o parte am înțeles aceste mesaje, dar pe de altă parte nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care vrea altceva sau este într-o zonă cu niste traume pe care nu le conștientizează sau pe care nu îsi dorește să le vindece și nu vrea să fie ajutat.” a completat artista.

Andreea Bălan a povestit cu lux de amănunte pe pagina sa personală, la ce acord a ajuns cu George Burcea, imediat după despărțire, atât pentru binele lor, cât și pentru cel al Clarei și Ellei. Artista a dezvăluit că nu vor mai face nicio declarație pe baza acestui subiect, care ar putea să îi pună într-o lumină proastă, totul de dragul celor două fetițe.

„Am vorbit cu George și am decis să păstrăm decența și să nu mai existe declarații, sper și din partea lui, în care să ne criticăm unul pe celălalt. Trebuie să ne păstrăm respectul, pentru că în continuare rămânem părinții Ellei și ai Clarei și trebuie să ne înțelegem pentru binele lor.” a mai spus cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest