La ce intervenție estetică a apelat Oana Roman, după ce a slăbit spectaculos: „Nu este rezultatul final”

 
+2 click pentru
galerie

Oana Roman s-a transformat total! După ce a reușit sa topească un număr considerabil de kilograme și să se apropie de silueta la care visează de mult, vedeta a apelat și la intervenție estetică pentru a arăta cât mai bine!

Oana Roman trece printr-o perioadă foarte buna a vieții sale, mai ales de când a slăbit spectaculos. Vedeta are toate motivele să zâmbească și pe zi ce trece capătă din ce în ce mai multă încredere în sine.

Oana Roman și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței, pe care și-o dorea de foarte mult timp. Vedeta și-a tatuat sprâncenele și deși a fost criticată pentru nuanța mai închisă pe care a ales-o, a ținut să precizeze că a fost culoarea pe care a vrut-o, însă acesta nu este, încă, rezultatul final.

„Am făcut întreținerea la sprâncene. Aceasta este forma finală pe care eu mi-am dorit-o, dar acesta nu este rezultatul final, pentru că acum culoarea este foarte, foarte accentuată. Culoarea finală se va vedea peste 5-6 când vor cădea toate cojile și va rămâne culoarea finală, mult mai puțin pronunțată", a spus Oana Roman.

De ce s-a îngrășat atât de tare

Recent, Oana Roman a dezvăluit că motivul din cauza căruia s-a îngrășat atât de tare a constat în faptul că a renunțat să mai facă sport, după Revoluție, iar odată ce numele ei a început să fie târât în presa de scandal, vedeta a intrat într-o depresie cruntă și a început să ia foarte mult în greutate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest