La ce metodă a apelat Dan Ciotoi, ca să fie iertat de soţie, după ce a înşelat-o: „Am tras doi ani pentru asta” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Invitat în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Dan Ciotoi a făcut dezvăluiri neaşteptate din viaţa personală. Şi-a înşelat soţia cu o altă femeie, timp de două luni, dar atunci când a conştientizat că nu face bine ce face, a rupt relaţia cu amanta. Partenera sa de viaţă a aflat şi s-a despărţit de acesta, moment în care s-a confruntat cu depresia, având gânduri de sinucidere.

Timpul a fost cel mai bun remediu pentru suferinţă, iar după aproape doi ani în care au stat separaţi, soţia lui Dan Ciotoi a decis să îi mai dea o şansă. Acum este fericit şi îsi răsfaţă nevasta, aşa cum merită.

"M-am împăcat cu soţia, e totul ok. Am comunicat, am tras concluzii. A spus că puteam să aleg varianta să îmi fac de cap puţin şi să vin înapoi acasă, de ce n-am fost şi eu şmecher cum au fost ceilalţi? Am vorbit, ne-am înţeles să nu ne mai aducem aminte, să privim lucrurile înainte. Aş înţelege (n.r. dacă l-ar înşela). Am tras aproape doi ani pentru asta (n.r. să fie iertat). Cadouri, vacanţe. I-am plătit facturile, parfumuri, rochii", a spus Dan Ciotoi despre împăcarea cu soţia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest