La ce metode recurgea Jador ca să primească note mari de la profesorii din facultate

 

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști la momentul actual, care a reușit într-un timp record să cucerească Youtube-ul. Chiar și așa, nu mulți sunt cei care știu că manelistul a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale, însă a avut parte și de un mic ajutor din partea profesorilor pe care, uneori, i-a dus de nas pentru propriul interes.

În cadrul reality show-ului „Jador Adevărat”, manelistul a dezvăluit că deseori era nevoit să apeleze la diverse tertripuri pentru a-și impresiona profesorii atunci când știa că nu este suficient de pregătit pentru cursul respectiv.

Astfel că fără să stea prea mult pe gânduri, Jador le spunea cadrelor didactice că motivul din cauza căruia nu cunoaște materia la perfecție, așa cum ar fi trebuit, consta în faptul că era manager și lucrează în fiecare seară.

”Le spuneam << Doamna profesoară să vedeți, eu sunt manager, nu știu unde le spuneam. Și eu cântam noaptea și rupeam și veneam obosit a doua zi. Se vede că muncești foarte mult, chiar muncești foarte mult, se vede, luați exemplu >> și colegii mei toți știau că eu cânt”, a spus Jador la Antena Stars.

Desigur că profesorii îl apreciau pentru munca pe care o depune seară de seară, astfel că nu puține au fost momentele când l-au iertat și au trecut cu vederea peste nepregătirea lui.

Jador a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale, din cadrul Academiei de Studii Economice din București, în anul 2018.

“Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!”, se prezintă Jador pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest