La ce truc a apelat Gabriela Cristea ca să scape de kilogramele în plus: „Mănânc aproape orice”/ VIDEO

 

Gabriela Cristea a ajuns de nerecunoscut! Prezentatoarea TV a slăbit miraculos, iar noi i-am aflat secretul siluetei de invidiat. Contactată de reporterii Antena Stars, vedeta a dezvăluit la ce truc a apelat ca să scape cu brio de kilogramele în plus!

După cele două nașteri, numărul de kilograme i-a dat mari bătăi Gabrielei Cristea. Indiferent de dietele pe care le-a urmat, parcă tot nu reușea să ajungă la silueta care a consacrat-o... până acum!

Vedeta și-a uluit admiratorii cu ultima apariție, în care se vede cu ochiul liber că a slăbit spectaculos și este mai sexy ca niciodată. Curioși să aflăm cum a reușit să ajungă la forma de invidiat, am contactat-o și ne-a dezvăluit în ce anume constă secretul ei.

Deși a topit un număr considerabil de kilograme, Gabriela Cristea a mărturisit că nu s-a cântărit deloc, fiindu-i teamă că va ajunge să mănânce mai mult.  

„Dacă cântarul meu arată cam câte kg cred eu risc să mă rearunc în frigider. Și atunci prefer să nu știu câte kg, important este să mă simt eu confortabil și să văd că se subțiează talia”, a spus Gabriela Cristea pentru „Antena Stars”.

În ce constă dieta

Unul dintre elementele decisive care au dus la remodelarea siluetei a fost renunțarea la făină albă. În rest, după spusele Gabrielei Cristea, nu se abține de la nimic, dar desigur, tot ce mănâncă este în porții moderate.

„Practic, mănânc aproape orice, am renunțat doar la făina albă și în rest, mănânc dulce de două ori pe săptămână doar că mănânc în cantități moderate și încerc să nu mă privez de nicio plăcere pe care o am, pentru că, de fapt, asta este toată treaba. În momentul în care începi să privezi organismul de diverse chestii apar frustrările și abandonezi ușor”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest