La ce vârstă incredibila pretinde Dani Mocanu că și-ar fi pierdut virginitatea. Este o cifră, nu un număr!

 

Dani Mocanu continuă spovedania, după ce a anunțat că va lua calea credinței și va renunța întru totul la cariera sa de succes pentru Dumnezeu. Manelistul a dezvăluit la ce vârstă și-ar fi pierdut virginitatea. Și vă mai spunem atât: este o cifră, nu un număr!

Dani Mocanu șochează din nou! După ce în urmă cu puțin timp a mărturisit că prin patul său a trecut nu zeci, nu sute, ci mii de domnișoare, cu care a întreținut relații sexuale, lucru de care nu este deloc mândru, acum a dezvăluit și la ce vârstă și-ar fi pierdut virginitatea!

Vârsta la care și-ar fi început viața sexuală Dania Mocanu

Întrebat de unul dintre urmăritorii săi la ce vârstă și-a început viața sexuală, Dani Mocanu i-a oferit un răspuns total neașteptat. Manelistul a dezvăluit că și-a pierdut virginitatea la vârsta de opt ani, o vârstă extrem de fragedă, fiind greu de crezut că este și cea reală.

”Eram mic… foarte mic. Nu mai știu. Cred că 8 ani”, le-a spus artistul celor din mediul online, atunci când a fost întrebat la ce vârstă și-a pierdut virginitatea.

Dani Mocanu a luat calea credinței

Recent, Dani Mocanu a uluit pe toată lumea cu decizia de a renunța definitiv la cariera de succes pe care o are în industria muzicală din România, pentru Dumnezeu. Pe canalul său de YouTube, manelistul le-a explicat celor care îl urmăresc, că totul face parte dintr-un plan Divin pe care vrea să îl ducă la bun sfârșit.

”Ăsta a fost planul lui Dumnezeu! Să fac ceva, să ies în evidență, să acaparez cât mai multă lume, să am un public atât de larg, încât să-l pot lăuda pe Dumnezeu în fața voastră! Nu puteam să ies în evidență cu lucruri frumoase! Păi trăim în România! Cu ce să ies în evidență aici? Să cânt melodii de dragoste? Nu vedeți că ăștia nu au niciun succes? Trăim în România! Dacă cânți de c****, pești și arme, atunci ai notorietate! El a turnat un mir peste mine ca să sparg topurile”, a spus Dani Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest