La ce vârstă și-a pierdut Jador virginitatea: „Era iarna, în câmp. Mi-a fost frică”/ VIDEO

 

Jador a dezvăluit la ce vârstă și-a pierdut virginitatea! Însă nu vă gândiți că a oferit doar un număr și atât, artistul a povestit și prin ce pe peripeții a trecut ca să aibă parte de o primă noapte de amor!

Așa cum ne-a obișnuit, Jador nu se ferește când vine vorba să ofere detalii din viața privată. Astfel că, manelistul a vorbit cu lux de amănunte despre noaptea în care și-a pierdut virginitatea, cât și despre câte obstacole a avut de depășit pentru a ajunge la fata cu care s-a iubit.

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea

Jador a dezvăluit că a avut prima lui noapte de amor la vârsta de 14 ani! Dornic să experimenteze prima sa partidă de sex, manelistul a fost nevoit să meargă până la domnișoara în cauză nu mai puțin de 7 kilometri pe jos. Ba mai mult, manelistul a fost fugărit și de câini, în timp ce se afla spre fata visurilor sale.

„Prima oară când am făcut... Am mers 7 kilometri până la fata aia și m-au fugărit câinii noaptea târziu. Era iarnă, în câmp. Îmi era frică, aveam 14 ani. Când m-a văzut mama m-a întrebat unde am fost toată noaptea. De discotecă mergeam cu fete la mamaia că era casa liberă”, a spus artistul la „Jador Adevărat”.

A fost și amant

Tot Jador a recunoscut și faptul că a fost și în ipostaza de amant, iar asta pentru că fata care îi picase cu tronc era extrem de frumoasă: „Mai aveam o gagică pe aici, dar să mor... și acum țin la ea. Amantul ei eram, jur. Era cea mai frumoasă fată. Toată viața m-am considerat urât, nici acum nu mă văd frumos uneori”, a mai declarat cântărețul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest