L-a făcut praf în faţa lumii, iar acum poartă inelul de logodnă pe care i l-a dăruit! Care este motivul pentru care Mădălin Apostol se afişează cu bijuteria de la Nick Rădoi VIDEO

 

Mădălina Apostol  îl vrea înapoi pe Nick Rădoi cu orice preţ! Iar imaginile pe care le-a postat pe internet, vorbesc de la sine! Cei doi au avut parte de o relaţie plină de controverse care pare că nu mai ia sfârşit.

Gesturile pe care Mădălin Apostol le face, arată cât de mult şi-l doreşte înapoi, în viaţa sa pe Nick Rădoi. Cei doi sunt protagoniştii unei telenovele de exepţie. În urmă cu câteva zile, bruneta a postat o fotografie cu verigheta de la Nick Rădoi, numai pentru a-i atrage atenţia. Lucru pe care l-a şi făcut.

Nick Rădoi a intrat în direct, printr-un apel telefonic, în cadrul emisiunii „Star Magazine” de pe Antena Stars unde a declarat:

„Da, este adevărat. Este verigheta de la mine. Atunci când noi eram logodiţi şi voiam să ne căsătorim, şi urma căsătoria, dar eu i-am lăsat toate inelele.Eu am declarat că despărţirea mea...nu am fost vinovat cu nimic şi dacă nu am fost vinovat cu nimic, şi s-a întâmplat ce s-a întâmplat, a fost vina ei. Dacă ea a realizat că mă iubeşte şi a realizat ceva în viaţa ei şi a ajuns la o decizie, şi şi-a dat seama că eu sunt... Eu aş dori foarte mult să mă înţelegeţi. Nu aş vrea eu să dau nicio declaraţie, dar nu ştiu ea, dacă vrea sau nu vrea. Sunt şi eu foarte curios ce îţi va răspunde sau ce politică va face, dar asta e situaţia. Situaţia este exact cum am zis eu, ea ar vrea să ne împăcăm din nou.” a spus Nick Rădoi, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest