Galerie foto! La mulţi ani, Shakira! Artista arată SENZAŢIONAL la cei 37 de ani!

 
+8 click pentru
galerie

Aniversare dublă în lumea starurile internaţionale! Frumoasa cântăreaţă Shakira îşi serbează astăzi ziua de naştere. Celebra mămică adaugă în buchetul vieţii ei cel de-al 37-lea trandafir. Este o artistă completă şi are milioane de fani în întreaga lumea, trăieşte o poveste minunată de dragoste cu iubitul ei, Gerard Pique, şi au împreună un băieţel extraordinar

La mulţi ani, Shakiraaaaa! Astăzi, la împlinirea a 37 de ani, cântăreaţa are cu siguranţă tot ce îşi doreşte. De fapt. ce i-ar putea lipsi Shakirei? Iubitul ei, Gerard Pique, o iubeşte nebuneşte şi împreună cu Milan, băieţelul lor, sunt extraordinar de fericiţi.

Şi parcă Shakira şi Pique au fost predestinaţi. Şi asta pentru că, tot astăzi, fotbalistul îşi serbează şi el ziua de naştere. Iubitul cântăreţei împlineşte 27 de ani.  Pique este cu 10 ani mai tânăr ca iubita lui. Dar cum iubirea nu are vârstă, diferenţa dintre ei păleşte în faţa dragostei lor.

În urmă cu doi ani, Shakira a primit un cadou extravagant de la cel ce avea să devină tatăl copilului ei. Pique şi-a răsfăţat prinţesa cu o maşină de lux în valoare de 65.000 de dolari. Oare anul acesta ce cadou a primit Shakira?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest