La mulţi ani, Mihai Morar! A spus ce îşi doreşte ca dar de ziua lui de naştere

 
+3 click pentru
galerie

Mihai Morar împlineşte astăzi, 38 de ani! Chiar dacă omul de radio are tot ce îşi poate dori un bărbat, cu toate acestea, mai vrea ceva.

Moderatorul emisiunii „Răi da’ Buni” este un om extrem de activ, care se bucură de un real succes atât pe plan profesional, cât şi personal. Recent devenit tată a trei fetiţe, după ce familia s-a mărit cu micuţa Roua, Mihai Morar se bucură cât poate de rolul de tătic, cât şi de viaţa pe care o are.

Matinal de fire, Mihai Morar nu fuge de trezitul de dimineaţă şi nici de alergatul în parc la ora 5. Astfel încât, chiar de la primele ore ale dimineţii a postat un mesaj emoționant, cu prilejul împlinirii a 38 de primăveri.

"Așa mi-am început ziua de naștere, la 5.00, dimineața. Mi-am închiriat parcul și l-am alergat. Fără să număr kilometri, fără să număr anii. Vreau doar să mă bucur de bătăile inimii și de liniștea minții. Anii oricum trec, nu pot avea grijă de ei. Dar pot să am grijă de trup, de minte, dar, mai presus, de inimă. #MM38", a scris Mihai Morar pe reţelele de socializare.

Mihai Morar este un bărbat împlinit. În urmă cu câteva săptămâni, moderatorul emisiunii „Răi da’ Buni” şi-a botezat fetiţa, iar mesajul pe care l-a transmis pe data de 29 septembrie, i-a făcut pe toţi să se emoţioneze puternic. „Azi, de Ziua Inimii, se botează Roua. 💧🙏”, a fost mesajul emoţionant transmis de Mihai Morar pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest