La TO GO CHOCOLAT găsești cei mai buni macarons din oraș!

 
+2 click pentru
galerie

Se spune că ,,pauzele lungi și dese sunt cheia marilor succese” și trebuie să recunoaștem că această zicală este una de care oricine ar trebui să țină cont. Oricât am vrea să lucrăm și să ne depășim limitele, la un moment dat s-ar putea să nu mai avem motivație și energie să continuăm. Așa că dacă îți dorești să ai succes pe toate planurile (atât profesional, dar și personal) cel mai bine este să îți acorzi pauze ori de câte ori simți nevoia. Iar dacă nu îți dorești să te oprești din lucrat, poți să rezolvi acest aspect programându-ți o ,,întâlnire” cu tine sau cu o persoană dragă. Spre exemplu, în pauza de masă mergi până în cel mai apropiat parc sau într-un loc unde poți admira câteva flori sau unde poți vedea altceva în afară de un birou, documente și un computer.

Și nu uita să te răsfeți în fiecare zi: alege o cafea bună, care nu îți va oferi doar energia necesară pentru a rezista programului de lucru, dar te va și bucura datorită gustului deosebit. Sau poți să te delectezi cu un desert delicios, fără să te mai gândești la calorii. Îți spunem un secret: poți să consumi ceva dulce în fiecare zi, dacă vei face măcar jumătate de oră de sport zilnic și dacă vei avea o alimentație echilibrată constant. Astfel, îți vei menține sănătatea și te vei bucura de micile plăceri ale vieții.

Dacă vrei să te bucuri de cele mai bune dulciuri, ai două variante: fie le poți cumpăra (fizic sau online) de la o cofetărie renumită, fie le poți prepara în casă, dacă te pricepi și dacă ai timpul necesar. În cazul în care te întrebi ce desert îți recomandăm pentru a-l savura la birou, răspunsul este simplu: macarons. Aceste fursecuri delicioase pot reprezenta pauza ta dulce din fiecare zi. Poți încerca să îi prepari urmând o reteta macarons tradițională, însă cel mai bine este să îi cumperi dintr-un loc unde sunt realizați din ingrediente naturale, cu dragoste. Sugestia noastră? Alege macarons delicioși de la TO GO CHOCOLAT! Este un nou conceput de tip take-away, inaugurat anul acesta, unde te poți bucura de dulciuri delicioase pe care le poți servi pe drum sau la birou.

Macarons de la Chocolat sunt renumiți pentru gustul delicios și pentru faptul că sunt preparați doar cu ingrediente de foarte bună calitate. Așa că dacă vrei să te răsfeți cu un desert inegalabil, aceasta este cea mai bună soluție. Ai la dispoziție o gamă variată de macarons, atât cu arome clasice, dar și cu unele exotice: ciocolată, fistic, cocos, mure-cătină, espresso, amarena, vanilie, fragi și multe altele.

TO GO CHOCOLAT este amplasat într-o zonă ușor accesibilă a orașului, mai exact pe Calea Victoriei nr. 12A, vis-a-vis de palatul CEC și are un program prietenos: 8:30-00:00 în fiecare zi, astfel încât te poți bucura de cele mai iubite preparate Chocolat oricând.

Ce spui? Data viitoare când îți dorești un desert pentru a te răsfăța, alegi macarons de la TO GO CHOCOLAT?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest