Lacrimile mamei unei dansatoare care a murit în incendiul de la Constanţa: "Dorm cu tabloul ei în braţe!"

 
+2 click pentru
galerie

Le-au plâns până când le-au secat lacrimile şi nimic nu poate să le aducă alinare. A trecut deja un an de când incendiul declanşat într-un club din Constanţa a mistuit şi vieţile a trei tinere. 

Familia Nicoletei Vasiliţeanu, una dintre dansatoarele care şi-au pierdut viaţa în flăcări, trăieşte o durere cumplită, de când fata lor a trecut în nefiinţă.

"Foarte greu a trecut acest an. Câteodată nici nu îmi mai vine să mă mai uit la poze pentru că izbucnesc în plâns şi nu mai pot să fac absolut nimic. De multe ori am încercat să îmi pun capăt zilelor, dar imediat am revenit cu picioarele pe pământ şi am zis: "Dacă eu fac lucrul ăsta, cine îi va aprinde o lumânare?" că sunt singura, fratele ei este departe, nu poate, fratele meu la fel. Mama e bătrână, are 80 ani. Nu are cum, nimeni. Singuruul lucru pe care mi-l doresc este să aflu cine este vinovat şi să îl strâng de gât şi să îi spun că nu am vrut decât să îl sperii. Eu dorm cu tabloul ei în braţe, în pat, pentru că mereu o ţineam în braţe şi acum nu am pe cine să mai ţin," a declarat mama Nicoletei Vasiliţeanu, în exclusivitate pentru Antena Stars, la "Star Magazin".

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest