Lady Gaga, cu lipiciul în chiloți fără să știe de propriul stilist! ”Când am fost la toaletă...”

 
+4 click pentru
galerie

Dacă până acum te-ai obișnuit cu aparițiile spumoase ale lui Lady Gaga, stai să vezi când vorbește! Artista a povestit cum zonele intime i-au fost lipite fără să știe chiar de către stilistul său.

Lady Gaga a ieșit și de data asta din tipare! La un un show live la radio vedeta a mărturisit ceva din culise, nu atât de banal pe cât te-ai aștepta. Cântăreața a povestit că la lansarea televizată a albumului ”Joanne”, stilistul său, Brandon, i-a lipit zonele intime de ținută pentru a evita producerea unui accident neprevăzut.

Cu toate precauțiile, Lady Gaga chiar a avut un accident în care zonele intime i-au fost descoperite din cauza pantalonilor prea scurți. Click AICI pentru imagini! 

”El îmi mai lipsește lenjeria intimă de știți voi ce uneori, fără măcar să întrebe. Nu sunt lipită acum. Mă pregăteam pentru show și în timp ce Brandon mă făcea să fiu gata, mi-a făcut asta fără să-mi dau seama. Era lansarea albumului meu la televizor și să se întâmple un accident din cauza pantalonilor prea scurți ar fi fost dezastruos. Așa că după ce show-ul s-a terminat și am mers la toaletă m-am gândit: 'ce dracu?!'și i-am trimis mesaj. Nu știu ce lipici e, e lipici pentru ce ai în chiloți cred”, a mărturisit Lady Gaga în interviul acordat la ”Saturday Night Live”.

Albumul recent lansat se intitulează "Joanne", după mătuşa artistei din partea tatălui care a murit in cauza lupusului, o boală autoimună care atacă sistemul imunitar şi celulele organismului.

Cine e Lady Gaga
Lady Gaga este o cântăreață americană, câștigătoarea a șase premii Grammy și a unui Golden Globe pentru „Cea mai bună actriță într-o producție limitată”, pentru rolul ei din serialul american American Horror Story: Hotel.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest