Laptele de măgăriță - beneficii în recuperarea post COVID-19

 
+3 click pentru
galerie

Cu toate că laptele de măgăriță este un elixir natural a cărui valoare nu o cunoaște foarte multă lume, de anul trecut, mai exact de la izbucnirea pandemiei de COVID-19 în Europa și până acum, popularitatea sa a început să crească treptat.

Ce proprietăți are laptele de măgăriță?

Oamenii de știință din Europa recomandă laptele de măgăriță pentru creșterea imunității. Chiar și un pahar de lapte pe zi poate face minuni pentru organism. Într-unele țări europene, ca Albania, Serbia și Slovacia de exemplu, un litru de lapte de măgăriță poate ajunge și la 50 de euro.

Laptele de măgăriță este foarte bun și pentru piele. Despre frumoasa Cleopatra se crede că făcea baie în mod regulat în lapte de măgăriță pentru a-și întreține pielea hidratată și catifelată.

Acum, atât din curiozitate, cât și pentru numeroasele sale beneficii asupra corpului, tot mai mulți europeni vor să încerce laptele de măgăriță, mai ales după ce s-a descoperit că ar avea efecte benefice și în cazul infecției cu COVID-19. Laptele de măgăriță este plin de vitamine, minerale, Omega 3 și Omega 6 și alte substanțe ale căror proprietăți ajută la regenerarea plămânilor.

Pe vremuri, și la noi, în România, mai ales în zonele rurale, despre laptele de măgăriță se știa că poate vindeca tusea măgărească. Dar, mai nou, studiile științifice au demonstrat că el are efecte benefice nu doar în cazul acestei boli, ci și în tratarea bronșitelor sau astmului.

Nimeni nu susține că laptele de măgăriță este un tratament 100% eficient împotriva infecției cu virusul corona. Dar din modul în care acesta acționează la nivelul organismului, specialiștii au tras concluzia că poate ajuta în lupta cu invizibilul inamic și face recuperarea post boală mai rapidă.

Pentru cele mai bune rezultate, în cazul infecției cu virusul COVID-19, laptele de măgăriță trebuie administrat simultan cu tratamentele recomandate de medicul curant. Proprietarii de ferme de măgărițe din Europa, care au avut neșansa de a se infecta cu virusul COVID-19 și au consumat lapte de măgăriță, susțin că au observat îmbunătățiri rapide asupra sistemului respirator afectat de boală.

Medici din Romania îl recomanda în recuperarea dupa Covid și în refacerea plămânilor!

De unde se poate achiziționa laptele de măgăriță?

În general, măgarii sunt priviți doar ca niște animale de tracțiune. Există foarte puține ferme de măgărițe în Europa, care cresc aceste mamifere special pentru lapte. Și din cauză că măgărițele produc aproximativ un litru de lapte pe zi, prețul laptelui de măgăriță este scump în comparație cu alte produse lactate disponibile pe piață.

Conform crescătorilor de măgărițe, pentru ca acestea să producă o cantitate cât mai mare de lapte, ele trebuie îngrijite cu multă delicatețe, nebruscate și într-un mediu cât mai ferit de agitația urbană. De asemenea, înainte de muls, măgărițele trebuie mai întâi mângâiate ca să se acomodeze cu persoana care intră în contact cu ele.

În România, lapte de măgăriță de o calitate excepțională și la prețuri convenabile se poate cumpăra de la Ferma Măgărițelor, un producător român listat pe platforma FabricatinRO.

Ferma Măgărițelor este o companie producătoare de lapte de măgăriță din județul Bihor, iar produsele sale pot fi comandate și online, prin intermediul mijloacelor de comunicare incluse în listarea de pe platformă. 

Fabricatinro este o platformă cu produse românești care ii aduce pe producătorii români mai aproape de potențialii lor clienți. Echipa din spatele proiectului crede în calitatea produselor românești și din acest motiv le promovează prin intermediul diferitelor canale de promovare, după o strategie de marketing adaptată la trendurile actuale.

La momentul actual pe această platformă sunt înscriși peste 1000 de producători din România, fiecare beneficiind de un pachet de servicii potrivit nevoilor afacerii sale. Pentru că fiecare afacere este unică, Fabricatinro livrează câte o ofertă personalizată de promovare oricărui antreprenor care dorește să facă parte din comunitate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest