Laptele matern, leac periculos! Ce spun medicii despre administrarea lui în ochii copiilor?

 
+2 click pentru
galerie

Inconştienţa poate provoca boli grave! Leacuri băbeşti pot fi eficiente, atunci când vorbim de o simplă durere de cap sau de un roşu în gât. Lucrurile se complică însă atunci când vorbim de boli grave. Un prim exemplu ar fi laptele matern, considerat o adevărată minune a naturii pentru bebeluş. Nu sub orice formă însă!

Oricât de barbar sună pentru unii, o practică des întâlnită în ţara noastră este administrarea laptelului matern ca picături pentru ochi sau picături nazale. Şi avem multe alte exemple de leacuri băbeşti care ne pot băga în spital pe noi sau pe copiii noştri: uleiul fierbinte aplicat in ureche, şosetele cu alcool etilic sau oţet aplicate bebeluşilor cu febră şi câte şi mai câte.

"Orice fel de picături care se pun în ochi şi nu sunt destinate pentru asta pot provoca probleme grave şi pot conduce chiar şi la orbire. Este extrem de nociv, nu se pun tot felul de lichide în ochi, miere, lapte, ceaiuri," a declarat medicul specialist Monica Pop, la "Star Magazin", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest