Larisa Drăgulescu, extrem de sinceră: „M-au atras banii lui!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, fosta soție a lui Marian Drăgulescu a povestit cum a început relația sa cu actualul partener.

 

Larisa Drăgulescu are un trecut tumultuos în ceea ce privește viața amoroasă. Vedeta a recunoscut că a lucrat în cluburi de noapte din Germania și că în mare parte s-a întreținut și chiar a făcut avere de pe site-urile pentru adulți. După ce au apărut mai multe informații legate de trecutul ei, chiar Larisa Drăgulescu a vrut să pună punctul pe "i" și să facă mai multe dezvăluiri despre planurile de viitor, dar și despre actualul partener de viață.

 

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a declarat în direct la Antena Stars că și-a cunoscut actualul bărbat din viața ei în urmă cu 5 ani, chiar într-un club de noapte din Germania. Bruneta a mărturisit că fost atrasă doar de banii lui și nu de el. Dacă la început a fost interesată strict de situația financiară, în cele din urmă Larisa Drăgulescu a afirmat că a ajuns să se îndrăgostească de actualul ei partener.

 

"Eu nu mă feresc de nimeni și e momentul să știe toată lumea cum l-am cunoscut pe actualul meu partener de viață. L-am întâlnit într-un club de noapte din Germania. (...) M-au atras banii lui, nu vă mint, dar acum lucrurile nu mai sunt așa, îl iubesc.", a declarat Larisa Drăgulescu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest