Larisa Drăgulescu, majorat de mii de euro pentru fata ei! „Au fost peste 70 de persoane”

 

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a cheltuit o sumă impresionantă pentru petrecerea de 18 ani a fiicei ei.

 

A devenit o modă printre vedetele din showbiz-ul românesc să cheltuie sume de ordinal miilor de euro atunci când sărbătoresc aniversarea copiilor lor. A deschis-o Bianca Drăgușanu, care a scos din buzunar, potrivit propriilor spuse, 6.000 de euro, la ziua Sofiei. O continua Larisa Drăgulescu, care, de asemenenea, nu s-a uitat la bani pentru a o vedea cu zâmbetul pe buze pe fata ei, la majorat. Și asta în condițiile în care fiica ei, rodul iubirii cu Marian Drăgulescu, i-a spus mamei că nu-și dorește nimic special de ziua ei.

 

Vedeta, care-și câștigă existența între altele și din contul de Only Fans, a ajuns să cheltuie mii de euro la petrecerea de 18 ani a fetei ei. Larisa Drăgulescu și-a dorit ca fetei să nu-i lipsească nimic, a investit în rochia acesteia, în tortul de trei etaje, în închirierea locației și meniuri.  Vedeta a mărturisit că și fostul său soț, Marian, a contribuit la jumătate din cheltuieli.

 

”Ea a fost destul de modestă, nu și-a dorit nimic special, a vrut să fie surpriză, nu a vrut să vadă tortul, sala, aranjamentul, a vrut să fie surprinsă. Singurul lucru pe care și l-a dorit, a spus că vrea să arate ca o prințesică în ținuta ei. Partea de sus a fost un corset cu cristale, iar partea de jos a fost fusta de la rochia mea de mireasă de la nunta cu Marian. Tortul a fost alb cu roz, mare, pe trei etaje. Au fost 70 de persoane, am încercat să ne limităm la 70, altfel puteam să ajungem la mult mai mulți. Costurile au fost pe măsură, cam câteva mii de euro, nu mai contează. Important e că a ieșit foarte frumos, așa cum ne-am dorit”, a declarat Larisa Drăgulescu

 

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a surprins pe toată lumea în urmă cu ceva timp, când a dezvăluit că a descoperit o nouă sursă de venit pentru a-și întreține copiii. Femeia postează materiale foto și video pentru adulți, pe platforma OnlyFans.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest