Larisa Drăgulescu s-a întâlnit cu actuala iubită a lui Marian Drăgulescu la un grătar! „Sunt diferențe uriașe!”

 

În exclusivitate la Antena Stars, Larisa Drăgulescu a povestit cum a cunoscut-o pe partenera fostului soț.

 

Idila dintre Larisa și Marian Drăgulescu a fost presărată cu scandaluri, bătăi, certuri, dar după ce s-au despărțit, în timp, aceștia au devenit buni prieteni, în special de dragul copiilor pe care-i au împreună. Mai mult, aceștia se vizitează reciproc pentru ca ambii părinți să poată fi aproape de copii.

 

În exlusivitate la Antena Stars, Larisa Drăgulescu a dezvăluit că a cunoscut-o pe actuala parteneră de viață a gimnastului. Întâlnirea a avut loc la o mică petrecere organizată chiar de Larisa. Noua iubită a lui Marian i-a făcut o impresie bună Larisei, aceasta din urmă susținând că l-a schimbat mult în bine pe fostul soț. „Ne înțelegem foarte bine acum. Relația lui cu copiii este foarte bună. Am făcut un grătar. La noi este ceva normal, nu suntem la primele relații. Mi-a făcut o părere foarte bună. Mi se pare că este o femeie foarte calmă, opusul față de cealaltă soție, Corina, și nu a intervenit în nicio discuție între mine și Marian. Foarte ok din toate punctele de vedere. Mi-a plăcut și în comportamentul lui Marian, cel puțin de când e cu ea, făcând o comparație față de relația lui anterioară sunt diferențe uriașe vis-a-vis de copii. Este mult mai atent, a venit cu cadouri, înainte nu venea cu cadouri.”, a declarat Larisa Drăgulescu la Antena Stars.

 

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu dece o viață lipsită de griji, spunând că în ultimii 8 ani nu a fost lună în care să nu câștige minim 10.000 de euro: ”Eu am lucrat foarte mult și zi și noapte și am avut noroc cu sprijinul familiei care m-a ajutat cu copiii. Altfel nu aș fi putut singură și cu copiii și să fac și o mică avere. Am avut diverse job-uri. Am lucrat chiar și în cluburi. Am lucrat trei ani în Dubai și cinci ani în Germania, în România și plus din rețelele mele de socializare, îmi aduc o sumă considerabilă. Am câștigat peste zece mii de euro pe lună în ultimii opt ani”, a dezvăluit Larisa Drăgulescu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest