Larisa i-a dat replica lui Alin Oprea, după toate acuzațiile pe care i le-a adus: “Dacă minți, câștigi ceva?”

 

Dacă până acum numai Alin Oprea a fost cel care a ieșit în fața tuturor, prezentându-și partea de adevăr și făcând dezvăluiri incredibile din mariajul cu Larisa, iată că fosta soție a artistului a decis să spună și ea câteva cuvinte, după ce i s-au adus fel și fel de acuzații.  

Războiul dintre Alin Oprea și Larisa pare că nu mai ia sfârșit! După ce artistul a acuzat-o pe fosta soție de infidelitate în repetate rânduri, precum și de jocuri murdare prin care încearcă să îi câștige pe copiii lor de partea ei, cât și să pună mâna pe toată averea pentru care el a muncit decenii întregi, iată că acum, Larisa a răbufnit și a scris un mesaj scurt, însă la obiect, prin care a desființat toate acuzațiile fostului partener!

”Crezi că dacă minți câștigi ceva? Îți spun eu, nu câștigi! Pierzi tot! Familie, prieteni și iubirea adevărată! Fii sincer și poți câștiga multe.... Mai ales respectul de sine”, a scris Larisa Oprea, pe contul său de socializare.

Mesajul Larisei vine imediat după ce Alin Oprea a declarat că aceasta încearcă să-i întoarcă pe copii împotriva lui prin fel și fel de tertipuri tipice ei. Mai mult de atât, artistul a acuzat-o pe fosta parteneră și de faptul că a reprezentat un pion principal în destrămarea trupei “Talisman”, lucru pe care femeia încă nu l-a comentat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest