Larisa Iordache, despre cererea în căsătorie: „Să facă doar ce simte el, în stilul lui”

 

Fosta gimnastă este mai îndrăgostită ca niciodată, dar nu dorește să-l grăbească în niciun fel pe iubitul ei. În exclusivitate la Antena Stars, Larisa a vorbit despre momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă.

 

Larisa Iordache și Cristian Chiriță trăiesc o poveste de dragoste fascinantă. Chiar dacă recunoaște că-și dorește, ca majoritatea femeilor, să îmbrace rochia de mireasă, fosta sportivă spune că nu are de gând să-și grăbească în niciun fel iubitul să-i adreseze marea întrebare.

 

”Asta voi vă doriți, eu nu presez pe nimeni. Ceea ce nu a înțeles până acum nimeni, eu nu forțez pe absolut nimeni, îmi doresc, da, că fiecare femeie își dorește acest moment, să fie unic, dar, în același timp, cred că lucrurile astea trebuie să vină la momentul potrivit.

Chiar nu știu, îmi doresc să las lucrurile să vină natural. Să facă ce simte el, în stilul lui fiindcă devine ceva unic. Când mi-a făcut o surpriză, mi-a făcut într-un fel în care eu nu am mai întâlnit, așa că sunt sigură că va fi ceva wow. Va fi ceva unic fiindcă are stilul lui, se gândește la fiecare detaliu. Eu nu îmi dau seama de anumite lucruri, dar când va fi, veți afla”, a spus Larisa Iordache la Antena Stars.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Larisa Iordache i-a făcut și o amplă caracterizare lui Cristian Chiriță, spunând despre el: ”Este un bărbat romantic, este un bărbat inteligent, am spus-o de n ori că are toate calitățile pe care eu le doresc și le văd la un bărbat. Am și spus de partea cu vârsta, chiar dacă este cu câțiva ani mai mic decât mine, gândește și are perspective. Îmi place cum se comportă cu o femeie. Îmi mai dă așa tips-uri, cred că se pregătește și să fie sigur că nu-i spun „nu”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest