Larisa Iordache, încurajată de Nadia Comăneci și Octavian Bellu înainte de Splash! Vedete la apă: „O săritură de nota 10!”

 

Fosta gimnastă a primit cu brațele deschise provocarea de a participa la Splash! Vedete la apă. Numele grele din acest sport i-au transmis mesaje de încurajare.

Octavian Bellu și Nadia Comăneci au fost alături de Larisa Iordache și au încurajat-o înainte de săriturile de la Splash! Vedete la apă. În seara competiției, Larisa Iordache a primit încurajări de la Octavian Bellu, care i-a transmis: ,,Ai toate calitățile necesare pentru a învinge și am mare încredere că vei reuși să efectuezi sărituri grele!”, dar și de la Nadia Comăneci: ,,Baftă multă în această nouă încercare și îți doresc să faci o săritură de nota 10!” De la canapea, nu au lipsit cei mai apropiați prieteni ai Larisei, care i-au oferit toată susținerea și nici soțul ei, Cristian, care a emoționat-o pe fosta gimnastă: ,,Cu siguranță vei face un salt spectaculos, din toate punctele de vedere! Eu și întreaga țară ne mândrim cu tine!”.

Larisa Iordache a dezvăluit că are frică de înălțime, dar că a încercat să o învingă în cadrul întrecerii de la Antena 1. „Am acceptat provocarea Splash! Vedete la apă instant, cu brațele deschise, pentru că mi-am dorit să-mi arăt mie, încă o dată, că sunt capabilă să fac lucruri de care îmi este teamă, pentru că, da, există frica de înălțime. Totodată, mi-am dorit să fiu cea mai bună în momentul în care fac săritura, iar oportunitatea de a fi în emisiune m-a ajutat să am mult mai multă încredere în mine și să realizez faptul că, dacă îmi propun ceva, reușesc!“, a declarat Larisa Iordache, care nu a lipsit de la niciun antrenament: ,,Am fost prezentă la fiecare antrenament și foarte focusată pe ceea ce am de făcut, astfel încât să mă asigur că voi sări perfect. De-a lungul anilor, am trăit diferite senzații și emoții, care mai de care mai puternice, iar participarea la Splash! Vedete la apă m-a ajutat să simt, din nou, adrenalina de care am fost dependentă de-a lungul anilor”, a spus Larisa Iordache.

Ce săritură a executat campioana și de la ce înălțime, telespectatorii vor putea descoperi urmărind cel mai nou sezon Splash! Vedete la apă, ce va avea premiera sâmbătă, 29 iunie, de la 20:00, la Antena 1.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest