Larisa Udilă a pus familia înaintea rețelelor online de sărbători! „De obicei stau toată ziua pe telefon, până închid ochii”

 

Influencerița a luat pauză de la Instagram de sărbătorile de iarnă pentru a petrece timp prețios alături de familia ei.

 

Larisa Udilă a recunscut, în exclusivitate la Antena Stars, că sărbătorile din acest an i-au adus o mare provocare: aceea de a lăsa telefonul deoparte. Vedeta a recunscut că petrece majoritatea timpului dintr-o zi pe dispozitivul mobil, astfel încât îi e foarte greu să renunțe la el. Totuși, de Crăciun, aceasta a făcut o pauză de la postările pe rețelele de socializare pentru a petrece timpul în sânul familiei.

 

Am încercat să stau cât mai mult cu familia, fiind perioada sărbătorilor și am dispărut un pic de pe Instagram, pentru că am decis că Crăciunul înseamnă familie și atunci trebuie să stăm cu familia, nu pe telefon. E o provocare foarte mare pentru mine. Eu de obicei stau foarte mult timp pe telefon. (...) Aproape toată ziua, până închid ochii. Și când stau cu bebele, stau cu el, dar tot puțin pe telefon. Primesc mesaje non-stopp. 10 minute fără telefon înseamnă o mie de mesaje.”, a dezvăluit Larisa Udilă pentru Antena Stars.

 

Dacă Nașterea de Crăciun a petrecut-o în familia lărgită, de Revelion, Larisa se va duce împreună cu fiul și soțul ei în Maramureș: De Revelion plecăm la Maramureș și o să fie din nou o provocare pentru mine să plec cu bebe acolo, fiind frig și fiind foarte mulți copii răciți, viroze.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest