Larisa Udilă, interviu exclusiv la Antena Stars, după ce și-a mărit bustul: „După naștere era o necesitate”

 

Ce a spus influencerița după ce a fost acuzată pe rețele că băiețelul ei s-a îmbolnăvit din cauza implanuturilor mamare.

 

La începutul lui septembrie, Larisa Udilă s-a tunat, punându-și silicoane. Vedeta a explicat, în exclusivitate pentru telespectatorii Antena Stars, că intervenția chirurgicală nu a fost un simplu moft, ci o necesitate. Și asta pentru că după naștere, urmată de pierderea în greutate, pielea corpului s-a lăsat, iar aspectul lăsa de dorit.

 

”Mi-am pus implant mamar într-un mod extrem de natural, dar mi-am pus. Era visul meu de mult timp. După naștere, deja nu mai era un moft, era o necesitate, pentru că, în urma pierderii în greutate pielea se lăsase foarte tare. Eu sunt adepta schimbărilor, dar într-un mod natural. Nu îmi plac schimbările acelea în care nu ma mai recunosc.”, a explicat vedeta.

 

Influencerița s-a arătat revoltată, după ce a fost criticată în mediul online, unde au existat voci care au susținut că fiul ei s-a îmbolnăvit tocmai din cauza implanturilor mamare: ”Atunci chiar a fost mai dureros decât operația. A fost dureros faptul că nu am putut să îl țin în brațe și atunci când copilul suferea, evident că simțea nevoia să fie la mine în brațe, la nimeni altcineva. Nu am putut să îl ridic. Au apărut și fete care mi-au spus că a răcit din cauza mea, că mi-am pus implanturi. Oamenii sunt foarte răi, dar de obicei, sincer, oamenii răi sunt aceia care sunt nefericiți. Deci în momentul în care tu nu ești fericit acasă și împlinit, începi să te legi de alții.”

 

Vedeta susținea într-o postare mai veche pe rețelele de socializare că marele eveniment din viața sa, anume faptul că a devenit mămică, a schimbat-o radical: ''Cine spunea ca un copil iti aduce lumina in viata, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimba viata oamenilor, pana nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. In momentul in care tu, iubirea mea infinita, ai aparut ... totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele si grijile se rezuma la tine.(...)Un simplu zambet de-al tau imi vindeca orice rana. La multi ani, Milan! Mama ta isi doreste sa fii sanatatos si sa te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajuta sa faci fata oricarei situatii din viață ta. Te iubesc!''


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest