Laura Andreșan și Grasu XXL vor împlini un an de când sunt părinți! Ce mesaj i-a dedicat „profa de amor” fetiței sale

 

Laura Andreșan și Grasu XXL sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi au devenit părinții unei fetițe minunate, care le-a adus numai bucurie în suflete! Astfel că fosta „profă de amor” a publicat un mesaj pe care i l-a dedicat micuței sale.

După ce a decis să se retragă definitiv din showbiz-ul autohton, Laura Andreșan s-a transformat total. Și-a găsit liniștea în brațele lui Grasu XXL, încă de acum 10 ani, iar din dragostea lor a reieșit o micuță care urmează să împlinească un anișor, în luna martie.

Pe lângă meseria de mamă full time, Laura Andreșan este și psiholog, iar femeia sexy cu decolteuri amețitoare este doar o amintire, vedeta adoptând un stil, cu totul și cu totul diferit. Pe lângă faptul că poartă ochelari de vedere imenși, parterena lui Grasu XXL este dedicată întru totul meseriei de psiholog, astfel că acum susține diverse conferințe pe teme de psihologie.

Mesajul Laurei Andreșan pentru fetița sa

„Nici un om nu poate gândi, simţi, voi sau chiar visa fără ca toate acestea să nu fie determinate, condiţionate, limitate, dirijate de un scop care îi stă în faţă. (…) Idealul, ţelul existenţial al omului se formează încă din primele sale luni de viaţă, dat fiind faptul că acele impresii primare, cărora copilul le răspunde fie cu bucurie, fie cu nemulţumire, îndeplinesc un rol cardinal în evoluţia sa, prefigurându-i imaginea despre lume. Cu alte cuvinte, bazele factorilor vieţii sale psihice…se şi pun pe când copilul mai este încă în scutece. În continuare, acestea sunt necontenit perfecţionate, fiind transformabile şi susceptibile de a suferi multiple influenţe. ALFRED ADLER- CUNOAȘTEREA OMULUI”, a fost mesajul pe care Laura l-a postat pe Instagram, în drepul unei imagini cu fetița ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest