Laura Cosoi va naște în plină pandemie de coronavirus: „Sper să fie bine”

 
+2 click pentru
galerie

Laura Cosoi mai are foarte puțin până când va deveni mămică pentru a doua oară. Actrița este mai pregătită ca niciodată să își țină bebelușul în brațe, chiar dacă momentul întâlnirii pentru prima dată va avea loc în plină pandemie de coronavirus.

Laura Cosoi se numără printre femeile care vor vor aduce pe lume un copil în plină pandemie, însă chiar și așa, actrița este optimistă și speră ca nașterea să decurgă bine. Vedeta a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că regretă că soțul ei nu poate fi alături de ea, din cauza restricțiilor impuse în contextul actual, dar chiar și așa, pornește la drum cu inimă deschisă.  

„Cred că o să fie ciudat că nu o să fie Cosmin acolo. O să fie ciudat, dar la cât de repede am născut-o pe Rita. Se spune că al doilea travaliu este la jumătate cât primul, iar cu Rita am avut în jur de două ore. Nu vreau să îmi fac așteptări, sunt pregătită pentru orice. Numai cu voia lui Dumnezeu se va întâmpla ceva. Sper să fie bine”, a spus Laura Cosoi, în cadrul unei emisiuni TV.

Printre vedetele care au născut in plină pandemie de coronavirus, se numără și colegele ei de breaslă, Dana Rogoz și Tily Niculae, care au reușit să treacă peste disconfortul creat de restricțiile impuse în contextul actual și să aducă pe lume doi copii perfect sănătoși.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest