Laura Giurcanu, dezvăluiri personale! Ce spune despre Aris Eram!

 

Influencerița a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa amoroasă, după ce a fost filmată în tandrețuri cu Aris Eram, în mașină.

 

Laura Giurcanu și Aris Eram, adversari la America Express, au părut să se înțeleagă excelent după show-ul de la Antena 1. Cei doi au fost filmați sărutându-se în mașina influenceriței. Asta după ce influencerița trecuse peste o despărțire dureroasă de fostul logodnic, care i-a fost infidel. În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, vedeta a făcut o serie de declarații despre viața ei personală.

 

Ea a spus că este momentan singură, în ciuda săruturilor pasionale cu Aris. ”Nu, nu cred, chiar, n-am văzut! (n.r. despre imaginile cu Aris Eram). Eu nu am un partener, așa că am venit singură în această seară. Eu sunt singură singurică”, a spus Laura Giurcanu pentru Spynews.ro, în exclusivitate.

Vedeta a mai adăugat: ”Nu-mi place să amestec relațiile cu munca, glumesc. Nu știu ce caut, momentan sunt bine singură, mă simt bine, sunt foarte ok așa, nu pot să zic neapărat că sunt în căutare de ceva sau de cineva”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest