Laura Micovschi, noua prezentatoare de la “Star Magazin”

 

 Ziua de 13 februarie s-a dovedit a fi una cu noroc pentru Laura Micovschi, care a prezentat cu succes primul său  jurnal de ştiri mondene,  “Star Magazin”, de la Antena Stars .

 Ziua asta, de care atâta lume se teme, s-a dovedit a fi cu noroc pentru mine. Din 13  februarie le dau întâlnire telespectatorilor Antenei Stars, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 12.00 şi 16.00, la Star Magazin, cel mai complet jurnal de ştiri mondene din România.

Am intrat cu mult entuziasm  în familia Antena Stars încă de la lansare, de pe 16 decembrie, iar viaţa mea s-a schimbat complet de atunci, nu numai pentru că lumea showbizului este extrem de fascinantă şi mereu alta, dar mai ales pentru că am cei mai buni colegi!”, declară Laura.

Prezentatoarea s-a născut pe  19 septembrie 1986 si este originară din Carei, judeţul Satu Mare. A absolvit Facultatea de Jurnalism, dar şi pe cea de Psihologie, ambele la zi, la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj. Are un Master în Mass media şi Relaţii Publice la Universitatea de Vest din Timişoara şi un curs  post universitar de Psihologie judiciară.

Din anul doi de facultate, în 2006, Laura a început să lucreze la ziarul “Informația zilei” din Satu Mare,  iar timp de şase ani, cât a făcut parte din redacţie, prezentatoarea a fost, pe rând, reporter şi  secretar de redacţie.

În 2012, în urma unui anunţ pe un site de specializare, Laura alege să vină în Bucureşti, la un post de televiziune, unde este aleasă din mii de alte candidate pentru  un post de reporter.  În scurt timp, Laura devine prezentator de ştiri şi apoi realizatoare de matinal.

“Prima dragostea a fost presa scrisă, dar televiziunea a fost cea care m-a fascinat şi m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de lumea uimitoare de dincolo de cameră.

Cu Andra, colega mea de la știri, am făcut parte din aceeaşi echipă de ştiri la o altă televiziune şi acest lucru ne ajută să avem o comunicare excepţională”, încheie prezentatoarea de la “Star Magazin”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest