Laura Vass, primele indicii despre noul iubit: „Este artist ca și mine!”

 

Artista a fost obligată să renunțe numele de scenă pe care l-a folosit în ultimii 17 ani.

 

După mai multe dezamăgiri în iubire, Laura Vass a decis pentru o lungă perioadă de timp să nu se mai aventureze în vreo relație, preferând să rămână singură. Dar iată că această perioadă s-a încheiat. În exclusivitate la Antena Stars, cântăreața a recunoscut că are pe cineva. Ea nu a vrut să divulge prea multe amănunte despre partenerul său, oferind doar vagi indicii. Probabil și pentru că relația este la început.

 

Dacă în urmă cu doi ani Laura Vass afirma vehement că se ferește să își facă un iubit, în prezent, artista a trecut peste tot și toate și a decis că se simte pregătită să iubească din nou, așa că și-a deschis sufletul și acum există un bărbat în viața sa

Așadar, deși nu a dorit să-i dezvăluie identitatea, Laura a precizat despre acesta că este tot artist de meserie și formează un cuplu de foarte puțin timp.

 

„Am fost foarte mult timp singură. A apărut cineva, dar încă nu aș putea să vorbesc despre această relație. Este ceva de început. Mă simt bine, dar este la început. Este artist ca și mine.”, a declarat Laura Vass pentru Antena Stars.

 

În altă ordine de idei, cântăreața a explicat de ce a fost nevoită să își schimbe numele de scenă pe care l-a folosit în ultimii 17 ani.

 

Vedeta a precizat că a renunțat la colaborarea cu Dan Bursuc, iar din acest motiv a trebuit să uite de numele Vass, pe care impresarul l-a înregistrat la OSIM. Cântăreața folosește în prezent numele din buletin, respectiv Laura Brumă.

 

„Vreau să clarific anumite lucruri, pentru că mi-am schimbat numele de scenă din Laura Vass în numele meu personal. Laura Vass este o marcă înregistrată de domnul Dan Bursuc, cu care eu am colaborat de la începuturile carierei mele și noi doi am convenit ca eu să-mi folosesc numele meu de acum încolo, pentru că voi fi deschisă la noi proiecte și colaborări. Noi mai avem proiecte împreună și le vom onora împreună. Mai sunt anumite proiecte care au rămas în derulare, dar încă nu s-au materializat”, a declarat Laura Vass.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest