Laurenţiu Duţă, la un pas de moarte! Este incredibil ce i-a putut provoca hemoragia internă: "Aveţi grijă!"

 

Laurenţiu Duţă a ajuns, de urgenţă, pe mâinile medicilor. Solistul trupei „3 Sud Est” a ajuns la Urgenţe, cu hemoragie internă, iar motivul este ide-a dreptul incredibil.

Laurenţiu Duţă a trecut prin momente cu adevărat cumplite. Ce trebuia să fie un moment de relaxare, s-a dovedit a fi una dintre cele mai mari probleme cu care s-a confruntat în ultima vreme. Artistul a comandat mâncare la hotel, iar tacâmul pe care l-a folosit, s-a rupt în timp ce mânca. Fără să îşi dea seama, a înghiţit din greşeală fragmentul de furculiţă, care i-a rămas blocat în esofag.

Artistul a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, de urgenţă. Chiar dacă doctorii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au reuşit sa îi scoată, cu succes, bucata de plastic blocată, experienţa trăită de artist a fost una, cu adevărat, neplăcută şi traumatizantă.

Incidentul a avut loc în Piteşti, în urmă cu două săptămâni, acolo unde a avut un concert cu trupa „3 Sud Est”,. Din cauza faptului că la spitalul judeţean din Piteşti, nu exista personal pentru intervenţii endoscopice, decât pe timpul zilei, artistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Laurenţiu a dat şi primele declaraţii, după incidentul care i-ar fi putut fi fatal. Acesta a tras un semnal de alarmă petnru toţi cei care folosesc tacâmuri de unică folosinţă: "Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră", a spus Laurenţiu Duţă, potrivit Libertatea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest