Laurențiu Duță, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19! Cu ce simptome s-a confruntat

 

Laurențiu Duță a făcut primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19. Artistul a dezvăluit cu ce simptome s-a confruntat, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, dar și cum se simte acum.

Laurențiu Duță, solistul trupei 3 Sud Est a fost confirmat, în urmă cu câteva zile cu COVID-19. Invitat în cadrul unei emisiuni TV, artistul a recunoscut că a traversat o perioadă dificilă din cauza infectării și a tusei care nu i-a dat pace preț de 10 zile.

Din fericire, cântărețul s-a vindecat în totalitate, iar acum se simte mult mai bine și a revenit la viața lui de dinaintea infectării, axându-se în continuare pe activitatea sa artistică.

„Am trecut prin COVID. Astăzi este prima zi în care am ieșit din casă, după perioada de izolare. Din fericire, am avut o formă destul de ușoară, în afara unor accese de tuse chinuitoare, care au durat vreo 10 zile. N-am avut alte simptome.”, a declarat Laurențiu Duță.

Totodată, Laurențiu Duță a mărturisit că se numără printre oamenii care susțin vaccinarea anti-COVID, chiar dacă a fost declarat pozitiv cu noul coronavirus după ce și-a făcut prima doză a vaccinului.

„Susțin vaccinarea, ba mai mult, cred pe mine m-a ajutat faptul că eram vaccinat cu prima doză în momentul în care m-am îmbolnăvit. M-am vaccinat cu AstraZeneca, iar rapelul îl am programat pe 11 mai. Am amânat puțin, dar o să merg până la capăt.”, a mai spus Laurențiu Duță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest