Laurențiu Reghecampf a anunțat când se căsătorește cu iubita lui, Corina Caciuc

 

În urmă cu un an, Laurențiu Reghecampf anunța divorțul de Anamaria Prodan reușind să ia pe toată lumea prin surprindere. Pe data de 1 iunie 2021, el și impresara își reînnoiau jurămintele, la 15 ani de iubire, însă la doar câteva zile anunța că a depus actele de divorț.

În tot acest timp au urmat replici dure din partea Anamariei Prodan și s-a aflat că omul de fotbal se iubește cu Corina Caciuc, o tânără în vârstă de 30 de ani care a reușit să-l facă pe antrenor din nou fericit. Cei doi aveau o relație dinainte ca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf să se despartă.

Cu doar două săptămâni în urmă, Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată, asta pentru că iubita lui, Corina Caciuc, a născut un băiețel perfect sănătos căruia i-au pus numele Liam.

Invitat într-o emisiune TV, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat și când urmează să se căsătorească cu Corina Caciuc. El a precizat că acest moment se va întâmpla, însă momentan nici nu e posibil, căci e încă soțul Anamariei Prodan, asta deoarece divorțul nu a fost pronunțat.

Antrenorul susține că nu e atât de important momentul nunții, ci cel mai important e fiul lor, care abia ce a venit pe lume și căruia trebuie să-i acorde toată atenția.

„Urmează, vedem, în momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam, important e să îmi termin divorțul, important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”, a spus Laurențiu Reghecampf.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest