Laurențiu Reghecampf a dat cărțile pe față! Motivul pentru care a rupt relația cu Anamaria Prodan: „Am încercat să trec peste, dar n-am putut”

 

Antrenorul a recunoscut ce l-a determinat să intenteze divorțul de Anamaria Prodan: episodul cu Dan Alexa a fost hotărâtor.

 

Anul trecut, Laurențiu Reghecampf a decis să se despartă de Anamaria Prodan, iar totul a pornit de la pumnul pe care impresara i l-a aplicat lui Dan Alexa la vestiarele stadionului din Giurgiu. Toată lumea a interpretat acest gest ca fiind vorba despre o infidelitate de-a impresarei, ea călcând schimb cu Dan Alexa. În cadrul unei emisiuni TV, antrenorul a mărturisit că dacă nu ar fi existat acel episod nu ar mai fi divorțat, dar acum regretă că nu a făcut acest pas mai repede, adică imediat după momentul în care a avut loc incidentul respectiv.

 

”Nu am fi divorțat dacă nu era acel incident, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controlez ce face Anamaria. Eu merg pe premisa să am încredere în omul de lângă mine, niciodată nu m-am gândit la acest lucru. Când s-a întâmplat acel episod, eu am avut o discuție cu ea, eram în Dubai cu cei doi băieți, n-am putut să-i spun lui Bebe. Am luat eu decizia, am încercat pe parcurs să trec peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău dacă am făcut anumite lucruri și i-am dat anumite speranțe, dar cel mai sănătos pentru amândoi era să punem căpăt atunci”, a spus Laurențiu Reghecampf.

 

Scena din 2019, când Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa nu a putut fi ștearsă cu buretele de către Reghecampf. Antrenorula precizat că din acel moment căsnicia lor nu mai era la fel ca înainte, lucrurile schimbându-se radical. ”Intrăm într-un subiect foarte delicat. Momentul delicat în căsnicia noastră a fost momentul când am văzut acel incident pe care l-a avut ea cu Dan Alexa, moment când i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu ea și i-am zis că îmi va fi greu să trec peste acel moment. De atunci lucrurile au luat o altă întorsătură”, a mai zis Laurențiu Reghecampf.

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit pe data de 14 iunie 2008 în Las Vegas, SUA. Înainte de relația cu antrenorul român, Anamaria Prodan mai fusese căsătorită cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, în vreme ce Laurențiu Reghecampf abia ce ieșise dintr-o căsnicie de 13 ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest