Laurențiu Reghecampf, declaraţii şocante evenimentul de reînnoire a jurămintelor cu Anamaria Prodan: ”Nu ai cum să faci o asemenea țigănie”

 


Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri șocante despre evenimentul de reînnoire a jurămintelor cu Anamaria Prodan.

Noi detalii ies la iveală din căsnici Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf. Recent, antrenorul a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre momentul în care și-a reunit jurămintele cu Anamaria Prodan, după  cei aproape 15 ani de mariaj, deși antrenorul s-ar fi aflat deja într-o relație cu noua iubită. Laurențiu Reghecampf a povestit că el a aflat de acest eveniment în ultima clipă, când Anamaria Prodan se ocupase deja  de biserică, invitați, ținute, dar și de presa care a transmis evenimentul.

Antrenorul a povestit că se întorsese din Emirate Arabe cu o seară înainte, în jurul orei 20:30. A doua zi ar fi aflat de reînnoirea jurămintele. Abia atunci a aflat și că peste 200 de persoane îl așteaptă la eveniment.

”Știam că facem lucrul ăsta, dar nu știam ce face ea. Toți copiii erau lângă mine, în pat. Și fetele, și Bebe, și Luca, că nu facem, că ce facem, hai să mergem, adică a fost cumva, nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar erau toți pregătiți de chestia asta. Eu când am venit acasă, totul era pregătit, restaurantul, invitații, petrecerea”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf a declarat că el nu a fost de acord cu acest eveniment, iar atunci Anamaria Prodan i-ar fi spus că trebuie să sunet toți invitații să le spună că se anulează evenimentul. Având în vedere situația în care era pus, Laurențiu Reghecampf s-a conformat.

”Băi, Ana, dar nu ai cum să faci o asemenea țigănie fără să mă întrebi pe mine. Știai foarte bine. Ea a vrut lucrul ăsta. Dacă stau și mă gândesc și dau filmul înapoi acum, ea a făcut lucrul ăsta premeditat. Ca să mă aibă pe mine cumva la mână, dacă mâine plec, păi cum ai făcut lucrul ăsta. Eu cu ea personal am discutat despre toate lucrurile astea”, a mărturisit Laurențiu Reghecampf, la podcastul lui Cătălin Măruță.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest