Laurențiu Reghecampf, într-o ipostază în care nu credeai că îl vei vedea vreodată! Ce gest uimitor a făcut pentru soția lui/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Soțul perfect nu exi... Ba există! Și se numește Laurențiu Reghecampf! Antrenorul și Anamaria Prodan formează unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea mondenă și în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-au întâmpinat în mariaj, cei doi au reușit să treacă peste ele și să arate că acolo unde există dragoste, este posibil orice.

Anamaria Prodan și-a uluit admiratorii cu ultima postare publicată pe contul său de socializare. Impresara a dezvăluit că a trecut printr-o perioadă mai puțin plăcută, din cauza unor probleme de sănătate, dar datorită ajutorului oferit de Laurențiu Reghecampf a putut ieși învingătoare.

Astfel că, încă de la primele ore ale dimineții, Laurențiu Reghecampf i-a adus micul dejun la pat, pentru a nu depune niciun efort și mai mult de atât, i-a dat să să mănânce cu lingurița pentru a se recupera cât mai rapid. Așa cum era de așteptat, mesajul care a însoțit imaginea postată de impresară a fost unul în care s-a declarat extrem de mândră de soțul pe care îl are!

”Când nu te simți bine ... sau când ai chef sa stai in pat sa lenevești ....te iubesc Soarele meu drag ! Oare ce am făcut ca sa te merit ?.... #perfecthusband❤️ #perfectman #iloveyou #hubbylove❤️❤️❤️, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram pentru cel care îi este soț.

A fost dragoste la prima vedere

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au îndrăgostit nebunește, iar în 2008 s-au căsătorit la Las Vegas. După trei luni de când au zis marele „Da!” au devenit părinții lui Laurențiu Junior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest