Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, pentru prima dată împreună la un eveniment monden!

 

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc sunt mai fericiți ca niciodată, iar drept dovadă stau imaginile surprinse cu cei doi. Antrenorul și partenera lui s-au afișat pentru prima dată împreună la un eveniment monden.

Laurențiu Reghecampf și-a făcut apariția alături de iubita lui, Corina Caciuc, cea care i-a dat viață celui de-al treilea fiu al antrenorului, Liam. Partenera lui de viața a născut pe data de 19 mai, însă proaspeții părinți nu uită să petreacă și timp împreună, motiv pentru care s-au afișat la un eveniment cu mare fast, ''Gala Femeilor Remarcabile.''

La eveniment au participat mai multe persoane publice, iar cei doi au ascultat-o pe una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară, Andra. Chiar dacă, Corina Caciuc a născut în urmă cu câteva zile, antrenorul și frumoasa lui iubită se afișează din ce în ce mai mult împreună și își fac destul de des apariția în zona publică.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au planuri mari de viitor și s-a speculat că ar urma o nuntă între cei doi, asta după ce Laurențiu Reghecampf își va încheia socotelile cu fosta lui soție, Anamaria Prodan.

Cuplul s-a afișat în ținute extrem de spectaculoase, Laurențiu Reghecampf a optat pentru o cămașă neagră pe care a asortat-o de minune cu o pereche de pantaloni negri, în timp ce iubita lui, Corina Caciuc, a purtat o rochie albă care i-a scos în evidență decolteul generos, iar părul l-a avut prins la spate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest