Laurette, anunţ depre nuntă. Cine e bărbatul cu care vrea să se căsătorească

 


Laurette vrea să se căsătorească cu fotbalistul Magaye Gueye! În ultima perioadă, Laurette a renunțat la scandaluri și controverse și a reușit să își găsească liniștea în brațele lui Magaye. După ce fotbalistul a fost pus pe liber de Dinamo în urma unui test pozitiv antidopping, diva a făcut naveta București-Paris pentru a-l vizita. Deși relația lor este una la distanță, frumoasa brunetă visează la o familie cu celebrul fotbalist.

Laurette este mai îndrăgostită ca niciodată! Frumoasa brunetă se pare că și-a găsit liniștea în brațele lui Magaye, un fotbalist destul de celebru. Acesta a fost pus pe liber de către Dinamo după ce a fost depistat pozitiv la un test antidopping. Acum, el locuiește la Paris, motiv pentru care diva trebuie să facă naveta pentru a-l vedea. Chiar și în acest context, cei doi au discutat deja despre căsătorie și își doresc și un băiețel.

Aceasta susține că deși relația lor este una la distanță, lucrurile funcționează extrem de bine. Cei doi au planuri mari împreună, însă la momentul potrivit.

Laurette a vorbit recent despre relația pe care o are cu fotbalistul Magaye. Cei doi în acest moment se luptă cu kilometrii, iar dragostea lor pare să câștige. Aceasta a declarat că își dorește să construiască o familie cu el și că visează să aducă pe nume un băiețel.

„Îmi doresc un băiețel, acum să vedem dacă reușim! Eu m-am rugat la Dumnezeu foarte mult ca să cunosc pe cineva ca și mine. Ne-am cunoscut într-un mod ciudat și au fost multe întâmplări în acest an de când suntem împreună. Dar a fost o conexiune și ne iubim așa de mult, încât chiar dacă am trecut prin anumite lucruri mai puțin plăcute,  noi nu ne-am despărțit.', a spus ea la podcastul „Fără filtre' cu Alina Ionescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest