Laurette, anunțul care a șocat pe toată lumea: „De azi mi-am schimbat numele. Am ales un om bun”

 

Ultimul anunț făcut de Laurette a șocat pe toată lumea! Vedeta a dezvăluit că și-a găsit un bărbat bun care îi este alături și pentru care și-a schimbat și numele. Așa că e clar la ce s-a referit, nu-i așa?

Laurette a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a scris un mesaj destul de... ciudat, pe contul său de socializare. Artista a anunțat și-a schimbat numele, după ce a întâlnit un bărbat care i-a fost alături, atât la bine, cât și la rău.

”De azi mi-am schimbat numele, dar în același timp vreau să-mi schimb și destinul…. Am ales un om bun și minunat, care a fost mereu lângă mine, atât la bine, cât și la greu… Un om care merită toată iubirea și respectul meu… Un om care nu s-a lăsat bătut și a luptat din răsputeri să-i fiu alături… un om bun și credincios, de asta aveam nevoie”, a scris artista pe contul său de socializare.

Și așa cum era de așteptat, toată lumea s-a gândit că Laurette s-a măritat în secret, fiind ultimul trend în rândul vedetelor. Însă... nici vorbă de așa ceva. Iar asta pentru că Laurette și-a continuat postarea cu un „Am glumit”.

Nu a durat mult până când postarea lui Laurette a fost împânzită de comentariile fanilor destul de amețiți de gestul vedetei: ”Nu mai sta cu capul în nori, coboară pe pământ”, ”Meriți ce este mai bun”, ”Chiar am crezut….😅😅😅 dar în primul rând destinul tău îți este schimbat de când ai născut….copilul tău e cel mai de preț și de abia după copil poate urma acel cineva! Nu te descuraja….orice om are perechea lui, într o bună zi o vei găsi și tu! În viață nimic, dar absolut nimic, nu e întâmplător! Dumnezeu are grijă de toți și de toate! 😘😘😘, au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Laurette.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest