Laurette, declarații exclusive despre împăcarea cu iubitul fotbalist: „Este greu să poți face față provocărilor”/ VIDEO

 

Laurette este protagonista unei povești de dragoste cu „du-te vino”! Și spunem asta pentru că dacă în urmă cu doar câteva zile, vedeta dădea de înțeles că s-a despărțit de iubitul fotbalist, iată că în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars a dezvăluit că se înțelege mai bine ca niciodată cu sportivul de la Dinamo!

Laurette este într-o relație cu năbădăi... sau cel puțin asta a dat de înțeles prin ultimele declarații pe care le-a făcut vizavi de povestea de dragoste cu jucătorul de la Dinamo. La scurt timp după ce a scris un mesaj pe contul ei de socializare din care urmăritorii ei au înțeles că s-a despărțit, bruneta și-a schimbat ideea și le mărturisea acestora că este mai fericită ca niciodată.

În cadrul interviului pentru Antena Stars, Laurette a recunoscut că se lasă foarte mult influențată de stările pe care le simte pe moment, motivând astfel diferența de comportament în ceea ce îl privește pe iubitul ei.   

“Eu postez când mă apucă. Nu sunt bipolară, dar trec de la o stare la alta, în funcție de vreme. Iubirea e frumoasă, adică dacă îți găsești jumătate și sufletul pereche, iubirea este cel mai frumos sentiment pe care îl poate trăi o persoană. Aș putea zice că da, dar e greu. Iubirea asta este complexă. Poți să fii îndrăgostit. Doar că fluturașii ăia nu țin mult și trebuie să fii un cuplu puternic, ca să poți face provocărilor. Tot mai multe cupluri se despart chiar dacă au copiii, chiar dacă nu. Tentațiile sunt mari. Atunci când suntem tineri, frumoși, cunoscuți, e foarte greu să le faci față provocărilor.”, a spus Laurette.

Mai mult de atât, Laurette a dezvăluit că tot ce și-a dorit în viață s-a îndeplinit, astfel că relația cu sengalezul Magaye Gueye a venit în urma proiectării visului ei în Univers.

„Singura care se bagă în ceață sunt eu. Mi-au trecut nervii. Acum 2 ani mi-aș fi dorit să am o casă, un copil, lucruri care s-au împlinit. Sunt lucruri care mi se întâmplă și atunci când crezi cu adevărat și trimiți Universului dragostea ta, se întoarce la tine într-o formă sau alta. Am trimis gândurile mele în Univers și Dumnezeu mi-a trimis pe cineva de care îmi place.”, a mai spus vedeta pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest