Laurette, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viaţa ei! VIDEO

 

Laurette a devenit o femeie puternică, din cauza greutăţilor prin care a trecut în viaţă. Invitată în platoul emisiunii „Răi da’ Buni”, frumoasa brunetă a povestit detalii din perioada în care a luptat pentru fetiţa ei.

Pentru Laurette, ca pentru orice mamă, copilul ei este cel mai important. Aşa că, lupta în instanţă pentru custodia copilului a fost un adevărat coşmar. Din fericire, după multe episoade de nelinişte şi supărări, rezultatul a fost cel aşteptat.

"Când a trebuit să lupt pentru custodia fetiţei mele timp de doi ani. A fost foarte greu şi cred că pentru orice mamă, să lupte cu sistemul juridic şi să lupte pentru copilul ei, este foarte foarte greu. Nu ştii ce rezultat vei obţine, dacă vei pierde copilul sau nu. Şi chestia asta nu-ţi dă pace. E foarte greu, nu pot să explic. Pentru mine asta a fost cea mai grea încercare, dar m-a întărit. Au fost cazuri în care copilul a fost dat la tată. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu şi avocatului care m-a sprijinit moral, parcă mă duceam la psiholog când vorbeam cu el. Mi-am pus o armură puternică, e un zid pe care e greu să îl spargi pentru că încerc să mă protejez pe mine. Eu nu vreau. Ştiu că în sinea mea am foarte multă dragoste de dăruit.", a dezvăluit Laurette, în platoul emisiunii "Răi Da Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate