Laurette, în plin război cu autoritățile, după ce anchetatorii au închis cazul agresiunii fiicei sale!

 

În urmă cu ceva timp, fiica lui Laurette a trecut printr-un episod traumatizant, după ce câțiva colegi de clasă au bătut-o până s-a ales cu un dinte spart, din cauza culorii pielii. În căutarea dreptății, mulatra a alertat autoritățile care i-au promis că lucrurile se vor soluționa, însă acum, s-a trezit cu un caz închis, fără să fie anunțată nici de propriul avocat.

Laurette a trăit clipe de coșmar, atunci când a aflat că fiica sa a fost bătută, din nou, la școală, din cauza culorii pielii. Micuța nu a fost pentru prima dată victima colegilor, ba chiar odată a venit plină de sânge acasă, iar altădată s-a lovit la genunchi după ce a fost împinsă.

"Știu cum unii colegi de clasă au împins-o și au șicanat-o și i-au spart dintele. Au șicanat-o că este mulatră și toți o asociau cu mine că eram mai închisă la culoare. Cred că întrunește toate elementele discriminării.", ne-a spus Laurette.

Sătulă de agresiunile suportate de fiica sa, Laurette a alertat autoritățile care au i-au promis dreptate, însă la câteva luni de la sesizare, mulatra a aflat că oamenii legii au renunțat la promisiune și au închis cazul.

Furioasă din cale-afară, Laurette ne-a dezvăluit că va încerca să îi facă dreptate micuței sale până în pânzele albe și nu va lăsa situația așa, mai ales că ce a pățit fiica ei nu este un episod singular, ci se întâmplă în toate școlile din România, chiar în forma mai grave de atât!

„Nu știam de rezultatul raportului. Nu am apucat să vorbesc cu avocatul, însă îl voi contacta și o să văd despre ce este vorba. Nu știu ce să spun. Nu am cuvinte. Eu voi continua demersurile. (...) Dacă copiii noștri care trec printr-o astfel de traumă, sunt lăsați așa, înseamnă că toate eforturile noastre au fost de dragul de a se face publicitate. Eu vreau ca copiii să primească o educație bună, ca alți copii să nu pățească ce a pățit fetița mea.”, ne-a mai spus Laurette.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest