Laurette, primele declarații după ce a fost mușcată de câine! A ajuns la spital, de urgență! „Nu îmi mai simțeam degetele”

 

Problemele se țin scai de Laurette! Mulatra a ajuns, de urgență, la spital, după ce a fost mușcată destul de serios, de unul dintre câinii maidanezi de care are grijă de ceva vreme.

Contactată de reporterii Antena Stars, Laurette a povestit că a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută, în urmă cu puțin timp. O mare iubitoare de animale, bruneta are grijă de cățeii fără adăpost de pe strada sa și de fiecare dată, îi hrănește și le dă apă. Lucru pe care l-a făcut și de această dată, doar că în timpul unei încăierări a patrupezilor, a fost mușcată de unul dintre ei.

„Caninul câinelui mi-a intrat pe o parte și mi-a ieșit pe alta. La un moment dat nu îmi mai simțeam degetele de la mâna dreaptă. Un câine de talie mare, 18 kg să te muște, nu e plăcut. Nu am fost atacată. Sunt niște câini de care noi avem grijă. Ei au vrut să mănânce și s-au încăierat unul cu celălalt. Ei sunt foarte calmi. Adică, fetița se plimbă seara cu bicicleta și ei sunt pe stradă. Nu se dau la copii și strada e plină de copii.” a spus Laurette.

Odată ajunsă la spital, doctorul s-a ocupat cu rapiditate de rana adâncă a mulatrei și i-a dat un tratament pe care trebuie să îl urmeze până săptămâna viitoare, când va face și următoarea vizită la medic.

„S-a uitat la rană, a dezinfectat-o așa cum se face, mi-a făcut acel vaccin antirabic și săptămâna viitoare o să merg, din nou, la doctor că am un tratament de urmat până atunci. Iau ceva antibiotic acum.” a mai spus mulatra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest