Laurette și tatăl fetiței sale au îngropat securea războiului, după ce s-au duelat prin tribunale: „Mi-a fost greu și nu voi uita”

 

A avut loc împăcarea anului în lumea mondenă românească! Laurette și tatăl fetiței sale au decis să îngroape securea războiului, după ce ani la rând s-au duelat prin tribunale pentru custodia copilei lor, Serena!

Contactată de reporterii Antena Stars, Laurette a mărturisit că a făcut pace cu bărbatul alături de care a format o familie pentru scurt timp și cu care are o fetiță minunată. Și chiar dacă l-a iertat pentru toate acțiunile lui, mulatra a ținut să precizeze că nu va uita niciodată momentele în care a suferit.

„Totul a venit pur și simplu de la sine. Timpul le rezolvă pe toate. Sunt o fier mai iertătoare, eu mi-am găsit liniștea sufletească și m-am liniștit și poate de aia am iertat și am mers mai departe. Este vorba despre copilul nostru, făcut din dragoste. Este tatăl ei și mi se pare normal să aibă o relație bună cu el.

Nu mi-a fost ușor și nici nu voi uita prin ce am trecut, dar atâta timp când Dumnezeu mi-a redat liniștea, timpul le-a așezat pe toate și mă gândesc la fetiță. Ea este cea care trebuie să fie cea iubită și răsfățată. Noi ca oameni maturi iertăm, dar nu uităm.”, a spus Laurette.

Laurette Antidehou și Mihai Ștefan s-au duelat ani la rând prin tribunale pentru custodia fiicei lor, însă în cele din urmă procesul a fost câștigat de mulatră. Vedeta a mărturisit că deși există un program de vizită impus de judecători pentru Mihai, nu țin cont de el, oferindu-i dreptul fetiței lor de a merge la tată oricând dorește.

“Am câștigat custodia exclusivă a fetiței, da nu ținem cont de un program. Atunci când Serena își dorește să stea cu tatăl, atunci el vine și o ia. Își petrec timpul în parc, merg la cumpărături. Cred că orice copil este fericit, când părinții sunt în relații bune.”, a mai spus mulatra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest