Laurette și-a făcut testul COVID-19: „Am zăcut rău de tot”. Este sau nu infectată? VIDEO

 

Laurette nu trece prin cea mai roz perioadă din viața ei! Mulatra este țintuită la pat de câteva zile din cauza unor simptome de răceală, însă de teama de a nu fi infectată cu noul coronavirus, vedeta și-a făcut testul COVID-19. Rezultatul?

Prin intermediul unei transmisiuni directe pentru „Showbiz Report”, Laurette a dezvăluit că ultimele zile au fost foarte grele din cauza sănătății precare. Vedeta a mărturisit că a avut mari dureri în gât și deși a luat foarte multe medicamente pentru a se vindeca, nu au avut niciun rezultat

Și-a făcut testul COVID-19

Speriată de numărul alarmant de infectări cu noul coronavirus din țară, Laurette a crezut că a contactat virusul fără leac, motiv pentru care și-a făcut nu unul, nici două, ci trei teste de COVID-19.

Din fericire, toate au ieșit negativ. Și chiar dacă ar putea părăsi locuința în care stă cu fiica ei, vedeta preferă să nu iasă din casă până în momentul în care se va simți mai bine.

”Am avut două zile foarte grele, am răcit foarte tare, dar este gripă, am făcut testul, din fericire, a ieșit negativ. Am avut dureri în gât, roșu în gât, am băgat ceva medicamente în ultima vreme, ceaiuri. Eu sunt la al teilea test, toate au ieșit negative. E doar o gripă, nu am avut febră, decât dureri de gât și probleme cu gâtul. Dar am zăcut, am zăcut câteva zile rău de tot. Dar azi mi-a fost mai bine și cred că mâine aș putea ieși din casă, dar nu o fac, mai stau”, a spus Laurette în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest