Laurette, totul despre mutarea în America! Care este motivul pentru care vrea să părăsească ţara

 

Laurette este mai hotarâtă ca niciodată să o ia de la zero. Şi nu oriunde! Ci în America! Vedeta a început deja să îşi vândă tot ce deţine în România, pentru a începe o viaţa nouă în Statele Unite.

Laurette şi fiica sa, Serena au plănuit ca în noiembrie să fie deja mutate în America, iar pentru că îşi doreşte să nu o mai ţină nimic aici, vedeta şi-a pus la vânzare vila pe care o are, cât şi maşina pe care o conduce. Motiul principal pentru care îşi doreşte să se mute este faptul ca are mult mai multe oportunităţi pe pământ american, decât are aici. Cel puţin, la momentul actual, după cum a declarat aceastga.

"Vreau să plec în America. Am pus casa şi maşina la vânzare şi vreau să fac acest pas important în viaţa mea. Dacă totul merge aşa cum am plănuit, probabil în noiembrie aş putea să mă mut cu tot cu fiica mea, Serena. Am mai multe oportunităţi acolo decât am aici în momentul de faţă", a spus Laurette pentru click.ro.

Laurette, cel mai greu moment al vieţii sale

Cel mai greu moment din viaţa lui Laurette a fost chiar acela când s-a despăţit de tatăl fetiţei sale, Serena. Vedeta a mărturisit că s-a confruntat cu stări de anxietate şi depresie, motiv pentru care a fost nevoită să apeleze la psiholog.

„Am avut foarte multe momente dificile. Am avut depresie în momentul în care m-am despărțit de tatăl fetiței mele. Dar am reuşit sa trec uşor, uşor peste totul. Când treci printr-o astfel de depresie, recomand să mergi la psiholog. Eu fiind o persoană introvertită, în relatiile pe care le-am avut mi s-a reproşat că sunt foarte rece. Eu sunt o femeie singură şi am o responsabilitate foarte mare, lucru pe care îl înţeleg toate mamele. Este foarte greu să găseşti pe cineva care să te înţeleagă. Omul acela trebuie să te accepte, în primul rând pe tine, şi în al doilea rând, trebuie să îţi accepte copilul, să îşi asume şi el anumite responsabilităţi. Viaţa nu este tocmai roz, vine la pachet cu momente frumoase sau mai puţin frumoase. (...) Când m-am despăţit de tatăl fetiţei mele, Serena era foarte mică şi nu a înţeles foarte multe. Sţie că mami şi tati nu mai sunt împreună, dar eu am avut norocul să nu fie copilul care îşi doreşte cu ardoare să fie cu unul din părinţi. A înţeles subiectul ăsta, este foarte matură.” a mărturisit Laurette, în cadrul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest