Laurette, victima hackerilor! I-au spart conturile de facebook și i-au golit cardul!

 

Mulatra a povestit în exclusivitate la Antena Stars cum s-a trezit fără paginile de pe rețeaua de socializare și fără banii de pe card: „Contul meu oficial, cu ecuson albastru…”

 

Cu câteva zile în urmă, Laurette Atindehou a încercat să-și acceseze conturile de facebook. Surpriză imensă și totodată neplăcută pentru frumoasa mulatră. Parolele nu se mai brodeau de fel. Vedeta s-a alarmat pentru că și-a dat seama, în cele din urmă, că este victima unui atac cybernetic. Hackerii i-au vizat două conturi de facebook, au reușit să le spargă, iar ca paguba să fie completă au scos și banii ce se aflau pe un card atașat unuia dintre conturi. Pentru a-și recupera măcar cele două pagini, Laurette a apelat la ajutorul unui firme specializate în IT.

 

Vedeta plânge acum în special după unul dintre conturi, nou creat, dar oficial. Pentru că facebook îi trimisese ecusonul albastru, cel care conferă un statut privilegiat paginii respective. Paguba financiară nu este deloc consistentă, norocul mulatrei fiind că avea doar 500 de euro pe cardul atașat paginii.  

 

„În urmă cu două, trei săptămâni am pierdut două conturi de Facebook. Contul meu oficial cu ecusonul albastru, era un cont nou făcut. Adunasem acolo vreo 10.000 de urmăritori și cei de la Facebook mi-au dat și ecusonul albastru și mai aveam un cont de Facebook, acolo unde aveam pagina de hăinuțe de unde făceau fetele comenzi de îmbrăcăminte.”, a spus Laurette la Antena Stars.

 

Cei 500 de euro vor fi greu spre imposibil de recuperat. Laurette se bucură în schimb că a reușit să aibă din nou acces la cele două pagini de facebook. Ea a explicat de ce avea un card atașat pe contul de facebook: pentru a plăti sponsorizări.

 

„Au fost restrași din contul firmei. Plăteam și reclame cu cardul respectiv pentru a plăti sponsorizările. Am introdus datele și se pare că hackerii de aceea au încercat să îmi spargă conturile de socializare pentru a ajunge la datele persoanle și la numărul meu de card. În cele din urmă au reușit.”, a adăutat Laurette la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest