Lavinia Pîrva a împlinit astăzi 37 de ani. Ce cadou a primit de la Ștefan Bănică

 

Lavinia Pîrva a împlinit 37 de ani,iar alături de ea au fost soțul și fiul ei. Bruneta se poate declara o femeie împlinită atât de pe plan profesional, cât și personal. Artista a avut parte de o surpriză minunată din partea lui Ștefan Bănică. Ce cadou i-a oferit cântărețul?

Sărbătoare mare în familia lui Ștefan Bănică. Soția, frumoasa artistă Lavinia Pîrva își sărbătorește ziua de naștere,iar încă de la miezul nopții a avut parte de o surpriză de proporții. Cântăreața este foarte fericită că îi are alături de soțul și fiul ei, Alexandru. În urmă cu trei ani, Lavinia a devenit mămică pentru prima oră.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi își trăiesc iubirea discret, iar căsătoria lor a avut loc în mare secret, în 2017. La scurt timp, viața acestora s-a schimbat după venirea pe lume a micuțului Alexandru.

Soția juratului de la X Factor împlinește astăzi 37 de ani. Lavinia Pîrva trăiește cele mai frumoase momente din viața sa, iar Ștefan Bănică reușește să o facă cea mai fericită femeie. Artistul a surprinsă pe vedetă încă de la miezul nopții cu un cadou special.

Acesta i-a oferit un buchet imens de trandafiri roșii cu mesaj de ”La mulți ani”. La scurt timp, Lavinia a postat o fotografie cu ea într-o ținută spectaculoasă,alături de un mesaj emoționant. ”Când au trecut 37 de ani?”, a scris Lavinia Pârva pe pagina sa personală de socializare. Surprinsă de cadoul oferit de Ștefan, bruneta i-a transmis un mesaj acestuia. 'Mulțumesc, iubirea mea!', a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei cu trandafirii roșii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest