Lavinia Pîrva, mărturisiri inedite despre viața de mămică: „Este o bombă cu ceas”

 

Lavinia Pîrva a vorbit pentru prima dată despre viața de mămică și despre cum noul rol a schimbat-o. Artista a fost nevoită să renunțe la cariera muzicală pentru a se dedica în totalitatea creșterii micuțului pe care îl are cu Ștefan Bănică Jr, dar chiar și așa, nu crede că a sacrificat nimic.

Când vine vorba de viața personală, Lavinia Pîrva este o fire extrem de discretă. Și chiar dacă până acum a evitat să vorbească despre cum a schimbat-o rolul de mămică, iată că acum a decis să ofere câteva detalii despre viața de familie și despre copilașul ei, Alexandru.

Vedeta a dezvăluit că micuțul Alexandru este un copilaș foarte agitat, motiv pentru care este ajutată în permanență de mama ei: „Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă. (…) Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea, da. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine. Mă inspiră foarte mult Alexandru., a spus artista în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult de atât, vedeta a povestit că cel mic deja dă semne că o să fie un viitor muzician, datorită extazului care îl cuprinde atunci când cântă Ștefan Bănică Jr. la pian și la chitară. Cât despre soțul ei, Lavinia Pîrva a mărturisit că este topit tot după fiul de un an și cici luni.

„Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel. Este îndrăgostit (n.r. – Ștefan Bănică Jr de fiul lui). Pandemia asta cumva ne-a ajutat pentru că am stat foarte mult împreună alături de el. Între ei doi este o legătură foarte puternică", a mai adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest