Lavinia şi-a pus la punct impresarul

 

Relaţia dintre Bănică Jr. a adus schimbări uriaşe în viaţa Laviniei Părva! Şi dacă tot se bucură în ultima vreme de atenţia presei,Lavinia şi-a ridicat pretenţiile şi în viaţa profesională,doar e iubita unuia dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România.

Apropiaţii vedetei susţin că a Lavinia a renunţat la colaborarea cu impresarul ei,din cauza faptului că era nemulţumită de strategia de marketing pe care acesta o adopta.

Lavinia s-ar fi suparat că avea concerte puţine, pentru că preţurile unui show erau mult prea mari, fireşte, la dorinţa impresarului .

Apropiaţii vedetei susţin că reproşurile la adresa impresarului nu se opresc aici. Ba, mai mult vedeta este de părere că deciziile acestuia i-au afectat cariera.

De doi ani, Lavinia nu mai apărea pe la televizor, iar la evenimente mondene aproape niciodata! Şi-a schimbat stilul muzical, din fată senzuală a devenit o tipă sexy şi rea,care nu consideră că o prinde!

Se pare că Ştefan Bănică îşi face simţită prezenţa nu doar în viaţa amoroasă a Laviniei, ci îşi pune amprenta şi pe cariera ei!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest